Pozdravljeni

Vse obiskovalce in uporabnike spletne strani Vijar, pod kar štejemo vse strani in podstrani na naslovu www.vijar.si, zavezuje naslednje pravno obvestilo.

Grafična podoba, podoba portala, programska koda in ostala vsebina (fotografije, besedila, itn.) so intelektualna lastnina podjetja Vijar.d.o.o..
Reproduciranje, javno objavljanje, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje teh vsebin in/ali kateregakoli dela spletne strani brez pisnega dovoljenja podjetja Vijar d.o.o. je prepovedano in je lahko sodno preganjano.

 

Omejitev odgovornosti

Vse informacije na spletni strani so informativne narave. Vijar d.o.o., ne prevzema nikakršne odgovornosti in garancije za verodostojnost in točnost podatkov, katera se dodajajo sproti, prav tako ne prevzema odgovornosti za nemoteno uporabo strani.


Varstvo podatkov

Vijar d.o.o. se zavezuje, da osebni podatki, ki jih vpišejo uporabniki in niso prikazani na spletni strani, temveč shranjeni v bazi podatkov, ne bodo posredovani tretji osebi.


Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

 

Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev, pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

 

Hvala za obisk

Kolektiv Vijar d.o.o.

 

Kontakt

Ulica bratov Komel 48
1210 Ljubljana- Šentvid
Matična št.: 6498671
Davčna št.: SI 90366239
TTR: SI56 35001-0000758743 BKS Bank
GSM:  040 852 305 - Vinko
GSM:  031 359 616 - Jaka

INFO@VIJAR.SI